Zeewolder jeugdkampioenschap witvis

Voor het eerst sinds tijden willen we wederom een poging doen om een aantal jeugdvissers die het witvissen als passie hebben aan de waterkant te krijgen. We organiseren daarom dit zeewolder jeugdkampioenschap.

Het staat alle jeugd vrij deel te nemen aan dit kampioenschap. We vissen op de dorpsgrachten die het gehele jaar door prima vangsten oplevert. We vissen in 3 leeftijdscategorie├źn tot en met 11, tot en met 15, tot en met 18.

Deelname is gratis voor leden, niet leden betalen 5 euro of maken gebruik van de gratis online jeugdvergunning. Deze is beschikbaar voor vissers tot 14jaar. Maar lid worden mag altijd!

Aanmelden kan via wedstrijden@visseninzeewolde.nl

Datum (en tijd) Woensdag 14-08-2019 00:00 uur t/m woensdag 14-08-2019 00:00 uur